19-годишният талант на Парма Деян Кулушевски призна, че се прекланя пред Златан Ибрахимович. Шведският национал от македонски произход е собственост на Ювентус, но е преотстъпен на "пармалатите" до лятото.
 
„Мисля, че той промени Швеция. Той вдъхнови много момчета да повярват, че могат да направят големи неща във футбола. И аз съм един от тях. Ибрахимович е от славянски произход, като мен, може би затова се идентифицирам с него", откровен е Кулушевски.
 
Талантът призна, че не се познава лично със Златан. 
 
"Ибрахимович е идол за всички. Никога не съм го срещал, но се надявам, че ще се случи, когато играя срещу Милан. Възможността да говоря с него е моя мечта", каза хафът, който наскоро дебютира за националния отбор на Швеция.
 
Кулушевски разкри и кой е най-добрият играч, с когото е играл.
 
"Йосип Иличич, разбира се. Той е много силен. Един от най-добрите в света, без съмнение. Научих много от него. В клуба го наричат ​​баба, но той изобщо не е стар. Кристиано Роналдо и Дъглас Коста са най-силните съперници, които съм срещал. Роналдо винаги е много добър, а никой няма шанс срещу Коста в ситуации един на един -движи се с топката два пъти по-бързо от останалите", добавя шведският талант.