Парма очаква с нетърпение двубоите от Серия А през новия сезон. „Дуковете“ успяха отново да се завърнат в италианския елит и ще опитат да запазят мястото си сред най-добрите през идната кампания.

Сега, от клуба съобщиха, че ще задържат един от основните си футболисти, като става дума за румънския национал Денис Ман. Нападателят бе с основна заслуга за промоцията на Парма в Серия А и атакуващият състезател е напълно готов за новите предизвикателства пред него.

„Щастлив съм, че оставам в Парма до 2027 година, защото това бе моето желание. Изобщо не съм мислил за напускане, просто трябваше да уточним някои детайли с шефовете, и се радвам, че се разбрахме бързо. Нямам търпение да се изправя срещу най-големите отбори в Италия и да покажа възможностите си. Зная, че сезонът няма да бъде никак лесен, защото нашият отбор е новак и ще трябва да се сблъскаме с доста трудности, но желанието на всички е да се борим и да се представим силно. Виждам, че хората ми вярват и разчитат на мен, осъзнавам прекрасно моята роля в състава и ще дам най-доброто от себе си. Надявам се, че всички заедно ще постигнем нашата цел и ще се насладим на мачовете от серия А, както ние, така и нашите фенове, които заслужават да гледат футбол от най-високо ниво“, каза Ман