Отборът на Ювентус стартира защитата на титлата си в Серия А с минимална победа при гостуването на състава на Парма. Единственият гол дойде на сметката на „бианконерите“ в 21-та минута и беше дело на бранителя Джорджио Киелини.

Ювентус бързо започна да налага своето превъзходство, като първият шанс беше изпуснат от Роналдо в 11-та минута.

Все пак резултатът беше открит 10 минути по-късно. След изпълнение на корнер за „Старата госпожа“ топката беше изчистена до крака на Миралем Пянич на границата на наказателното поле на домакините. Босненецът върна топката около точката за дузпата, където Киелини протегна крак и топката попадна във вратата на Парма за 1:0.

Играчите на Маурицио Сари си помислиха, че резултатът беше покачен на 2:0 в 35-та минута. Роналдо взе топката, навлезе в наказателното поле и прати топката зад вратаря на домакините Луиджи Сепе. След дълга консултация с видео-асистент реферите обаче попадението в крайна сметка беше отменено.

През второто полувреме оборотите на терена значително спаднаха, като шампионите напълно контролираха събитията на терена. Шансове се откриха пред Кристияно Роналдо, но вратарят на Парма и в двата случая отрази неговите шутове с брилиянтни спасявания.

Така Ювентус започна поредната защита на титлата в Италия с победа и гледа вече уверено към дербито на втория кръг – домакинство на“Алианц Стейдиъм“ срещу Наполи.