Отборът на Сасуоло победи по безапелационен начин състава на Сампдория с 4:1. В герой за домакините се превърна Доменико Берарди, който отбеляза хеттрик още през първото полувреме. Той отбеляза в 29-ата, 36-ата и 43-ата минута. В края на полувремето Роналдо Виера беше изгонен и гостите останаха с 10 души на терена. Малко след подновяването на играта Хамед Жуниор Траоре вкара за 4:0, а почетното попадение за гостите бе дело на Фабио Куалярела, който се разписа от дузпа в 67-ата минута.

С тази победа Сасуоло взима първите си точки през сезона и се изкачва до 11-ата позиция, докато Сампдория остава на последното място, без спечелена точка. В следващия кръг Сасуоло гостува на Рома, докато състава на Еузебио ди Франческо има мач с Наполи на „Сан Паоло“.

В същото време Парма спечели гостуването си на Удинизе с 3:1. Резултата откри Кевин Лазяна, който получи подаване на крилото, надбяга защитник и със силен изстрел изпрати топката във вратата. В 43-ата минута резултатът бе изравнен. Деян Кулушевски изведе Жервиньо и с изстрел през краката на вратаря вкара за 1:1. В 59-ата минута Кулушевски центрира в наказателното поле и Галиоло с глава вкара втори гол във вратата на Хуан Мусо. В 75-ата минута бе оформен и крайният резултат. Жервиньо напредна добре и след това върна за Роберто Инглезе, който отблизо засече топката във вратата за 3:1.

Парма има актив от три точки след тази среща, колкото има и Удинезе. В следващия кръг Удинезе има тежко гостуване в Милано на Интер, Парма пък домакинства на Каляри.