Снощи съставът на Парма допусна поредното си разочароващо поражение през сезона. „Дуковете“, които от следващия сезон ще се състезават в Серия Б, отново не изиграха лош мач при гостуването си на Лацио, но в края на срещата тимът пак бе на губещата страна.

Чиро Имобиле отбеляза в шестата минута на добавеното време, за да донесе важни 3 точки на „римските орли“. След срещата, наставникът на Парма Роберто Даверса не скри своето разочарование от загубата и разкри, че бъдещето му ще стане ясно след края на настоящата кампания.

„Трудно е да се говори след подобна загуба. Това ни се случва за пореден път през сезона и аз нямам обяснение защо се получава така.  Играем добре, създаваме положения, но не запазваме концентрацията си до края на срещата и допускаме глупави голове. Тъжно е, защото явно нещо малко не ни достига, не мисля, че е липса на късмет, по-скоро считам, че вината е в нас. Парма е престижен клуб, традиционен за Италия и аз  бих водил отбора в Серия Б.  Отборът има фенове по целия свят и  няма никакво значение  в коя дивизия ще играем. След последния кръг ще седна с ръководството и ще вземем решение за бъдещето ми“, коментира Даверса