Валери Божинов пристигна специално от Парма, за да бъде до своята любима Николета Лозанова. Моделът вдигна щуро парти за 23-ия си рожден ден в Night Flight, на което присъстваха най-близките й приятели, а музикалните поздрави бяха отправени от гост-звездата Андреа. Изпълнителката, която пък празнуваше имен ден, направи истинско шоу за гостите на клуба, сред които имаше още трима рожденици.

В епицентъра на купона обаче беше купонджийската компания на Лозанова. Красавицата бе неотлъчно до любимия си. С Валери Божинов демонстрираха без никакво притеснение страстта си, както и уменията си в танците.

Към специалните поздрави се присъедини и Лияна, която поздрави приятелката си с актуалните парчета „Лошите момичета” и „Да я науча”. Фолкзвездата, която доскоро бе в близки отношения с Благой Георгиев, пожела на влюбената двойка да не обръща внимание на завистта и да продължават напред с усмивка. Както и да си имат не едно, а няколко деца.

Валери изненада своята половинка с уникален часовник, инкрустиран с диаманти. В разгара на купона, рожденичката пък бе изненадана с торта с нейния лик, а от сцената Андреа я поздрави с акапелно изпълнение на „Happy birthday”.